Εξυπηρέτηση Πελατών

Απαντήσεις σε συνηθισμένα ερωτήματα.

Πολιτική Επιστροφών

Απαντημένες κοινές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Παρακαλούμε διαβάστε τις Απαντήσεις στις Συχνές Ερωτήσεις μας πριν μας στείλετε μήνυμα.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι το MMS, θεραπεύει κάποια συγκεκριμένη ασθένεια. Η λέξη θεραπεία αντιστοιχεί σε φάρμακο.

Το MMS δεν είναι φάρμακο.

Το MMS ή αλλιώς το Διοξείδιο του Χλωρίου, βοηθάει τον ανθρώπινο οργανισμό.

Το Διοξείδιο του Χλωρίου, κάνει την πιο δυνατή αποτοξίνωση στον οργανισμό από οποιαδήποτε άλλη ουσία.

Δεν βοηθάει σε κάτι συγκεκριμένο. Βοηθάει γενικότερα σχεδόν σε όλες τις ασθένειες.

Ονομάζεται ως το «Παγκόσμιο Αντίδοτο», ή για πολλούς ως το Θαυματουργό Ορυκτό Διάλυμα.

Οτιδήποτε χρόνιο και/ή αυτοάνοσο, κατά τον ιατρό Νεοφύτου, που είναι ειδικός σε αυτά με 99% επιτυχία στη θεραπεία, προέρχονται από συνδυασμό αρνητικών πληροφοριών (μνημών) στο ασυνείδητο με τον τρόπο ζωής-σκέψης-συναισθήματος και ενδοτοξίνες, τα οποία ρίχνουν την άμυνα του οργανισμού και δημιουργούνται όλα τα χρόνια ή/και αυτοάνοσα ως συμπτώματα.

Άρα εδώ αφαιρούμε ΜΟΝΟ τις τοξίνες, δηλαδή κάνουμε το ένα μέρος της θεραπείας.

Υπάρχουν μαρτυρίες πρώην ασθενών που οι ασθένειές τους καταπολεμήθηκαν με την χρήση του Διοξειδίου του Χλωρίου (MMS), τις οποίες θα βρείτε στο forum για το MMS, πατώντας εδώ.

Τα συστατικά των δύο φιαλιδίων (Χλωρίτη Νατρίου NaClO2 25% 50ml και Υδροχλωρικό Οξύ HCl 5% 50ml) δεν χαλάνε με την πάροδο του χρόνου, δηλαδή δεν έχουνε ημερομηνία λήξεως.

Μπορούμε να το φυλάξουμε για πάντα.

Προσοχή ! Όταν κάνουμε μίξη αυτών των δύο συστατικών, το Διοξείδιο του Χλωρίου που παράγετε, δεν μπορεί να διατηρηθεί για πολύ καιρό. Θα πρέπει να καταναλωθεί άμεσα, όπως αναγράφεται στις οδηγίες χρήσης.

Έτσι θα πρέπει να φυλάσσετε ξεχωριστά στα φιαλίδιά.

Χρησιμοποιούμε όσο θέλουμε και το υπόλοιπο το φυλάμε σε σκιερό μέρος.

Η ποσότητα των δύο συστατικών φιαλιδίων (Χλωρίτη Νατρίου NaClO2 25% και Υδροχλωρικού Οξέος HCl 5%) που περιέχετε στη συσκευασία των δύο φιαλιδίων των  50ml, είναι αρκετή για να ολοκληρώσει το κάθε πρωτόκολλο.

Βέβαια σε περίπτωση που η θεραπεία χρειαστεί να συνεχιστεί πέραν του αναγραφόμενου διαστήματος που εκεί θα πρέπει να υπολογίσουμε τις περεταίρω ημέρες που θα κάνουμε λήψη και αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε, άλλη μια συσκευασία των 2 φιαλιδίων.

Επειδή τα δυο συστατικά δεν έχουν ημερομηνία λήξεως και επειδή το διάλυμα που παράγεται από την ένωση των δύο αυτών ουσιών έχει αμέτρητες θεραπευτικές εφαρμογές, καλό θα είναι να έχουμε ένα ικανοποιητικό απόθεμα για παν ενδεχόμενο.

Ποτέ δεν ξέρουμε αν θα το χρειαστούμε άμεσα ή αν θα χρειαστεί να βοηθήσουμε κάποιον φίλο που δεν θα το έχει.

Η ποσότητα που θα πρέπει να έχετε, είναι σχετική με τις ανάγκες και την κρίση του καθένα.

Με τον όρο «σταγόνες σε φλιτζανάκι», εννοούμε την δοσολογία σε αριθμό σταγόνων από κάθε συστατικό, κάθε φορά που θα κάνουμε χρήση.

Για παράδειγμα, όταν λέμε δύο (2) σταγόνες σε φλιτζανάκι, σημαίνει ότι κάθε φορά που θα κάνουμε χρήση, η δοσολογία θα αποτελείται από δύο (2) σταγόνες Χλωρίτη Νατρίου (NaClO2) 25% και από δύο (2) σταγόνες Υδροχλωρικό Οξύ (HCl) 5%.

Σε κάθε χρήση κάνουμε ανάμειξη των ίδιο αριθμό σταγόνων από το κάθε συστατικό.

Αντίστοιχα οι τρείς (3) σταγόνες σε φλιτζανάκι σημαίνουν ανάμιξη τριών (3) σταγόνων Χλωρίτη Νατρίου (NaClO2) 25% και τριών (3) σταγόνων Υδροχλωρικού Οξέος (HCl) 5%, οι τέσσερις σταγόνες σε τέσσερις σταγόνες Χλωρίτη Νατρίου και τέσσερις σταγόνες Υδροχλωρικού Οξέος και ούτω καθεξής.

Το πρωτόκολλο, είναι το πρόγραμμα θεραπείας το οποίο εφαρμόζεται, για κάθε περίσταση.

Τα βασικά πρωτόκολλα τα οποία περιλαμβάνονται σε κάθε ζευγάρι φιαλιδίων, είναι πέντε και υπάρχει και ένα έκτο, το οποίο είναι για παιδάκια και καθορίζεται σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού – θεραπευτή.

Το κάθε πρωτόκολλο αποτελείται από ημερήσιο πρόγραμμα με συγκεκριμένο αριθμό δοσολογίας ανά χρήση και ανά ημέρα σε διάφορα χρονικά διαστήματα εντός της ημέρας.

Οι δοσολογίες ανά χρήση / λήψη, αναγράφονται σε σταγόνες σε φλιτζανάκι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα αφορούν τα συγκεκριμένα συστατικά που περιέχουν τα φιαλίδια, και δεν εγγυόμαστε για την αποτελεσματικότητά τους, εάν τα χρησιμοποιήσετε με συστατικά άλλων εταιρειών.

Τα πρωτόκολλα, περιέχονται μαζί με την αγορά της κάθε συσκευασίας, ένα έντυπο ανά ζευγάρι φιαλιδίων.

Για παράδειγμα, αν κάποιος παραγγείλει ένα (1) ζευγάρι, θα λάβει στην παραγγελία, ένα (1), έντυπο δέκα σελίδων, το οποίο περιλαμβάνει τις οδηγίες χρήσης και τα 6 πρωτόκολλα !

Αν κάποιος παραγγείλει ένα (2) ζευγάρι, θα λάβει στην παραγγελία, ένα (2), έντυπα και ούτω καθεξής.

ΌΧΙ, δεν υπάρχουν παρενέργειες.

Κάθε φορά που μεγάλες ποσότητες παθογόνων μικροοργανισμών θανατώνονται στο σώμα πιο γρήγορα από ό,τι το σώμα είναι σε θέση να αποβάλει τις τοξίνες που παράγουν τα νεκρά παθογόνα, μπορεί να προκληθεί ναυτία, έμετος, πονοκέφαλος, διάρροια ή άλλη δυσφορία, όπως υπερβολική κούραση.

Αυτό ονομάζεται αντίδραση Herxheimer και είναι σύνηθες όταν περνάτε από ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης και τη διαδικασία επούλωσης.

Σημειώστε ότι, παρόλο που η εμπειρία αυτή μπορεί να μην σας κάνει να αισθάνεστε ιδιαίτερα καλά για ένα διάστημα, το να βιώνετε μια αντίδραση Herxheimer είναι συνήθως ένα σημάδι ότι η θεραπεία λαμβάνει χώρα.

Εκτός από αυτό δεν υπάρχουν παρενέργειες εκτός από το να γίνετε καλά. Έχοντας πει αυτό, η ιδέα είναι να μην αρρωστήσετε περισσότερο απ’ ό,τι αισθάνεστε ήδη.

Αν κάποιος ακολουθήσει τους Τρεις Χρυσούς Κανόνες του MMS, όπως περιγράφονται στον Οδηγό Αποκατάστασης της Υγείας MMS – Διοξειδίου του Χλωρίου, μια αντίδραση Herxheimer μπορεί να ελαχιστοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό ή/και να αποφευχθεί εντελώς.

Σε μια άλλη σημείωση, οι προαναφερθείσες ενοχλήσεις ωχριούν μπροστά σε ορισμένες παρενέργειες της χημειοθεραπείας και άλλων φαρμακευτικών προϊόντων.

Για την παραγγελία του Αντίδοτου κατά του εμβολίου.

Παραγγελία - Αποστολή και πολιτική επιστροφών

Ναι, μπορείτε. Απλά η χρέωση των μεταφορικών, καθορίζεται από την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία της χώρας όπου θα γίνει η παραλαβή.

Στην περίπτωση αυτή, το ηλεκτρονικό κατάστημα antidotoemvoliou.com, θα σας χρεώσει ένα πάγιο ποσό ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας για την αποστολή, το οποίο φυσικά το προπληρώνετε μέσω των τρόπων πληρωμής που υπάρχουν στην ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Ναι. Μπορείτε να παραγγείλετε και χωρίς να κάνετε εγγραφή.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα antidotoemvoliou.com το έχει ως προεπιλογή.

Εφόσον επιθυμείτε να κάνετε εγγραφή, μπορείτε στην καρτέλα χρέωσης, εκεί όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, να επιλέξετε το κουτάκι που γράφει «Δημιουργία λογαριασμού».

Επιλέγοντας τη «Δημιουργία λογαριασμού», σας έρχεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε στην φόρμα χρέωσης, ένας τυχαίος κωδικός για να τον χρησιμοποιήσετε την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και θα επιθυμήσετε να κάνετε σύνδεση.

Για να κάνετε εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα antidotoemvoliou.com, επιλέγετε από το μενού το «Σύνδεση / Εγγραφή» και αμέσως σας ανοίγει ένα παραθυράκι, το οποίο έχει δύο τμήματα.

Το ένα τμήμα έχει τον τίτλο «Σύνδεση» και το άλλο τμήμα έχει τον τίτλο «Εγγραφή». Εσείς στο τμήμα «Εγγραφή», συμπληρώνετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και έρχεται αμέσως στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ένας τυχαίος κωδικός, με τον οποίο θα κάνετε σύνδεση την επόμενη φορά.

Τον κωδικό αυτόν, μπορείτε να το αλλάξετε ανά πάσα στιγμή, από το μενού «Στοιχεία Λογαριασμού», το οποίο βρίσκεται στο κεντρικό μενού με τίτλο «Ο Λογαριασμός μου».

Όχι. Δεν γίνονται επιστροφές.

Καλό θα είναι, προτού προβείτε σε κάθε παραγγελία, να έχετε διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης, αλλά και να είστε σίγουροι για την παραγγελία.

Βέβαια, εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι ή επιθυμείτε να έχετε περεταίρω ενημέρωση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, από την φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο +30.210.300.7079.

Διοξείδιο Του Χλωρίου

Χλωριώδες Νάτριο + Υδροχλωρικό Οξύ = MMS/Διοξείδιο Του Χλωρίου.

Τι είναι το Διοξείδιο του Χλωρίου

Το διοξείδιο του χλωρίου είναι οξειδωτικό, σκοτώνει τους παθογόνους μικροοργανισμούς και καταστρέφει τα δηλητήρια.

Καθαρισμός Νερού

Το διοξείδιο του χλωρίου χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του νερού για περισσότερα από 70 χρόνια.

Μακροζωία

Το διοξείδιο του χλωρίου (MMS) φέρνει μακροζωία. Δεδομένου ότι σκοτώνει ασθένειες που σκοτώνουν ηλικιωμένους ανθρώπους.